Hollandse streekproducten Delicatessen

Hollandse streekproducten en delicatessen

Bij Uit Eigen Streek kunt u terecht voor de heerlijkste Hollandse streekproducten en delicatessen. U vindt bij Uit Eigen Streek een veelheid aan bijzondere geschenken en lekkere smaakmakers uit het hele land, waaronder veel uit Noord-Holland en het Waddengebied. Denk bijvoorbeeld aan cranberry- en duindoornproducten, Hollandse knoflookproducten, Wieringer Jodenkoeken, echte boerenkaas , biologische zuivel en aardbeien.

Een echt Hollands cadeau

U kunt de Hollandse streekproducten per stuk kopen, maar het is tevens mogelijk om prachtige geschenkpakketten met Hollandse producten of andere delicatessen te laten samenstellen door Uit Eigen Streek. In overleg wordt een pakket samengesteld en aantrekkelijk ingepakt. Dat kan in cellofaan, in een mand of tas(je). Het kan gaan om een groot pakket, bijvoorbeeld een kerstpakket, maar ook een klein relatiegeschenk.

De levertijd is afhankelijk van het formaat, de voorraad en de versheid van de producten (in geval van groenten, fruit en zuivel), dus het is fijn als u de pakketten op tijd bestelt. Wat is er nu leuker om te geven dan een cadeaupakket vol echte Hollandse streekproducten?

Geschenkpakket streekproducten en delicatessen

Wad lekker!

De Hollandse delicatessen van Uit Eigen Streek zijn een traktatie aan uzelf en een mooi cadeau aan een ander.

Oorspronkelijk richtte Uit Eigen Streek zich op producten afkomstig uit de eigen regio, namelijk de gemeente Wieringen (nu Hollands Kroon), Noord-Holland en het Waddengebied.

Streekproducten zoals de heerlijk brosse grote Wieringer koeken; de producten met verse knoflook van Biesheuvel; , de kersenproducten Siem Entius Fruit; honing van Regina Honing; kaas uit de regio, waaronder van Zorgboerderij De Dijkgatshoeve en de kaasfabriek Lutjewinkel en een ruim assortiment Waddendelicatessen uit de hele regio rond de Waddenzee. Uit Eigen Streek is Waddengoud gecertificeerd.

De Noordhollandse Kaasfondue in Blik, De Beste Drop Ooit van Klepper & Klepper, wijnen zoals van Wijndomein De Koen, zijn niet meer weg te denken in het assortiment.

Ondertussen is in de loop van de jaren het aanbod uitgebreid met bijvoorbeeld Echte Goudse Boerenkaasjes; een ruime keus koffiebonen; veel thee soorten (Waddendelicatessen; Natural Leaf Thee; Yogi Tea) en zelf geschepte zwarte-, groene-, witte-, vruchten- en kruidenthee; een ruime keus noten, zoutjes en koek van Koppejan Noten; heerlijke dips en delicatessen met natuurlijke ingrediĆ«nten van Smaakgeheimen; EKO soepen van De Kleinste Soepfabriek; Schulp Vruchtensappen (ook biologisch / EKO); diverse bieren (Helderse Jongens; Brouwerij Dampegheest; Tesselaar; Texels); Italiaanse wijnen van Piccinini; diverse likeuren (’t Wieringer Boetertje; Lekkerding; Wajos) en Griekse olifolie.

Streekproducten, Delicatessen, Koffie(bonen), Thee, Biologische zuivel, Boerenkaas, Groente en Fruit, Cadeaus en Woondecoraties