Hollandse streekproducten Delicatessen

Hollandse streekproducten en delicatessen

Bij Uit Eigen Streek kunt u terecht voor heerlijkste Hollandse streekproducten en delicatessen. U vindt bij Uit Eigen Streek een veelheid aan bijzondere geschenken en lekkere smaakmakers uit het hele land, waaronder veel uit Noord-Holland en het Waddengebied. Denk bijvoorbeeld aan cranberry- en duindoornproducten, Hollandse knoflookproducten, Wieringer Jodenkoeken, echte boerenkaas , biologische zuivel en aardbeien.

Een echt Hollands cadeau

U kunt de Hollandse streekproducten per stuk kopen, maar het is tevens mogelijk om prachtige geschenkpakketten met Hollandse producten te laten samenstellen door Uit Eigen Streek. In overleg wordt een pakket samengesteld en aantrekkelijk ingepakt. Dat kan in cellofaan, in een mand of tas(je). Het kan gaan om een groot pakket, bijvoorbeeld een kerstpakket, maar ook een klein relatiegeschenk.

De levertijd is afhankelijk van het formaat, de voorraad en de versheid van de producten (in geval van groenten, fruit en zuivel), dus het is fijn als u de pakketten op tijd bestelt. Wat is er nu leuker om te geven dan een cadeaupakket vol echte Hollandse streekproducten?

Geschenkpakket streekproducten en delicatessen

Wad lekker!

De Hollandse delicatessen van Uit Eigen Streek zijn een traktatie aan uzelf en een mooi cadeau aan een ander. Oorspronkelijk richtte Uit Eigen Streek zich op producten afkomstig uit de eigen streek, namelijk Noord-Holland en het Waddengebied. Maar inmiddels is het aanbod uitgebreid met bijvoorbeeld Goudse kaas uit het Zuid-Hollandse Hoogmade, Hollandse wijn uit Langedijk en Zuid-Scharwoude, heerlijke dips uit De Betuwe en Zeeuwse producten van Ton’s mosterd en mayonaise.

En nog altijd biedt Uit Eigen Streek een groot assortiment Hollandse lekkernijen uit het Waddengebied (Uit Eigen Streek is Waddengoud-gecertificeerd). Denk bijvoorbeeld aan Waddenkruidenzout. Het zout wordt bij Harlingen gewonnen en de biologische kruiden geteeld in het Waddengebied. Lekker bij vlees, vis, sauzen, soepen, een eitjeā€¦ Ook mayonaise met zeevenkel, mosterd met zeekruiden en azijn met zeekruiden vindt u tussen het assortiment en wat dacht u van wijnen? Cranberrywijn en duindoornwijn zijn typische wijnen uit het Waddengebied.