Uit(z)waaien op laatste Zee Verse Vismarkt 2023

Na de verwaaide donderdagen op de Weekmarkt Schagen waardoor we met Uit Eigen Streek in deze gezellige tijd van het jaar niet konden staan, verwachten we jullie allemaal op de laatste markt van dit jaar in Den Oever. Op het mooie geheime Waddeneiland Wieringen.

Morgen, 30 december, staan we met Uit Eigen Streek dus op de Zee Verse Vismarkt in Den Oever. We staan daar elke week (bijna altijd ) droog in Visafslag Hollands Noorden.

Er wordt gelukkig geen hoog water verwacht op de haven, zoals we onlangs onverwachts een keer met natte voeten moesten bekopen. Dus we kunnen gewoon in de grote hal staan.

Speciaal voor oud- en nieuw hebben we een aanbieding met sauzen (aioli, mayo, mosterd) en dippers (pittig, kaas, kerrie, cocktail) (waaronder enkele smaken 3 voor 10 en andere zelfs 2 voor 5 euro).

En een mooie cadeau Borreltas met de sprankelende Lekkerding mousserende wijn uit Frankrijk , aioli van Biesheuvel Knoflook, Hoeksche chips en een knoflookworst van 22,95 nu voor 20,- euro!

Natuurlijk ontbreken ook de supergezonde jam, siropen en dessertsauzen niet met cranberry- duindoorn, – vlierbessen en aroniabessen niet. Boordevol vitaminen om de winter door te komen.

Verkouden? Kies uit de 5 smaken De Beste Drop Ooit, een topproduct uit Noord-Holland!

De Zee Verse Vismarkt is open van 8.00 tot 12.00 uur.

De eerste weken van januari is de Zee Verse Vismarkt gesloten.

Volg ons op Facebook of op de website! Of mail voor bestellingen of vragen: info@uiteigenstreek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.