Over ons

WaddengoudUit Eigen Streek biedt een breed assortiment aan. Hollandse delicatessen, streekproducten, (kook) cadeaus van Nederlandse producenten, leveranciers, ontwerpers en kunstenaars. via de webshop, ambulante handel (weekmarkt Schagen (donderdagochtend), Zee Verse Vismarkt Den Oever (zaterdagochtend) en evenementen. Vanaf maart 2023 wordt een nieuwe koers ingezet en is Team Uit Eigen Streek vaker te vinden op markten, beurzen en evenementen.

De winkel Uit Eigen Streek Delicatessen, Koffie, Thee en Cadeaus in de Tutto Conceptstore in Hippolytushoef sluit op zaterdag 25 februari om 16 uur de deuren.  Er komt een bezorgroute en afhaalmogelijkheid voor vaste klanten. Uit Eigen Streek Komt naar je toe!

In 2013 heb ik, Marion Lont, als eigenaresse van ’t Wieringer Pakhuis, de webshop www.uiteigenstreek.nl van Pauline Weuring (Uit Paulines Keuken) overgenomen. We gaan de website zo spoedig mogelijk vernieuwen.

Daarvoor was ik al regelmatig te vinden als Wieringer Pakhuis op fairs, markten en evenementen en heb ik al veel kerstpakketten en relatiegeschenken gemaakt voor  bedrijven en liefhebbers van streekproducten. Sinds eind 2014 is Uit Eigen Streek Waddengoud gecertificeerd.

Vier jaar lang runde ik ’t Wieringer Pakhuis de Waddengoud winkel van Uit Eigen Streek op Westerland bij Camping en CafĂ© Waddenzee op Westerland. Met pijn in mijn hart heb ik daar in het voorjaar van 2019 afscheid van genomen.

 

Waddengoud

Een gedachte over “Over ons”

  1. Kom jij uiterlijk morgen, donderdag de door mij bestelde pakketten thuis brengen Marion?
    Ik wil ze ook ophalen als dat nog kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Streekproducten, Delicatessen, Koffie(bonen), Thee, Biologische zuivel, Boerenkaas, Groente en Fruit, Cadeaus en Woondecoraties