Boeken &zo

Impressies van de Waddenzee ‘ Werelderfgoed ‘

Dit prachtige boek ‘Impressies van de Waddenzee, van Helsdeur tot Duivelshorn’, met de mooiste luchtfoto’s van Pieter de Vries is een verzameling van zijn mooiste foto’s van vijf jaar Werelderfgoed Waddenzee. Stuk voor stuk kunstzinnige impressies van het droogvallende Wad, het onstuimige water, een eenzame vuurtoren als baken voor zeevarenden.

Uit Eigen Streek heeft het boek van de Waddengoud gecertificeerde fotograaf in het assortiment opgenomen. Het Wieringer Pakhuis / Uit Eigen Streek is sinds enkele weken zelf ook Waddengoud gecertificeerd.

Het boek is een prachtig geschenk. Mooi in combinatie met de producten van Waddendelicatessen(eveneens Waddengoud en EKO ).

Prijs: €29.95

Laden Winkelwagen wordt bijgewerkt…

Het voedselzandloper kookboek

Het voedselzandloper kookboek staat boordevol recepten van Pauline Weuring en boordevol weetjes Kris Verburgh.

Belangrijk is de theorie van dr Kris Verburgh dat je door aangepast eten het verouderingsproces kan vertragen en zelfs bepaalde ziektes kan voorkomen. Hij putte voor zijn onderzoek uit een groot aantal studies die hebben bewezen dat verouderingsziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes of dementie bij mensen die gezonde voeding tot zich nemen veel minder voorkomen.

Gezond oud worden, wie wil dat niet.

Pauline Weuring zet in elk geval in dit boek een hele rij voor- hoofd- en  nagerechten op een rijtje. Maar er is ook veel ruimte voor ontbijt, lunches, tussendoortjes, drankjes , dips en smaakmakers.

Het boek is dik 200 pagina’s met veel fullcolor foto’s van de gerechten en kleurige illustraties.

Prijs: €19.95

Streekproducten, Delicatessen, Koffie(bonen), Thee, Biologische zuivel, Boerenkaas, Groente en Fruit, Cadeaus en Woondecoraties