Visserijdagen en meer

Dit weekeinde staan wij met Uit Eigen Streek delicatessen en cadeaus tijdens de Flora & Visserijdagen drie dagen op de haven van Den Oever.

Een prachtige evenement, waar mensen uit het hele land op af komen. 

Op maandag mag iedereen gratis meevaren tijdens de Vlootschouw van de vissers. 

En natuurlijk kun je op meerdere plekken lekker een  visje eten of samen iets drinken. Het is elk jaar een mooi feest voor jong en oud, Wieringers, maar ook velen van buitenaf. Ook om er drie dagen te staan, écht gezellig, met meestal een hele goede verkoop.

Op de donderdagen staan wij ook altijd op de Schager Markt, waar in de zomer als extra attractie tien  markten worden opgeluisterd met een Westfriese Folklore optocht met paard en wagens en veel mensen in klederdracht.

Op 1 september staan we op het evenement Zomerdromen in Den Helder. Dat is in het Timorpark , een prachtige sfeervolle plek aan de rand van de stad vlak bij Huisduinen. Met meestal mooi weer, veel leuke kramen en muziek, een magische belevenis.

Het weekend erna,7 en 8 september is er in Middenmeer een Boerenversmarkt waar wij eveneens 2 dagen met een kraam staan. Daar komen ook veel telers zelf hun producten verkopen. 

Daarna ga ik mij naast de 2 vaste markten, alweer richten op de verkoop van Kerstpakketten en relatiegeschenken met streekproducten.

Meestal gaat de tijd snel en is het zo weer Kerst.

Marion Lont, Uit Eigen Streek

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.