Na druk bezochte Visserijdagen en Zomerdromen, op laatste Folkloremarkt en twee dagen Boerenversmarkt

Met de Flora & Visserijdagen in Den Oever en Zomerdromen Den Helder achter de rug, staat donderdag 5 september de laatste Folklore Markt in Schagen voor de deur. En is dit weekend naast de wekelijkse Zee Verse Vismarkt, de tweedaagse Boerenversmarkt in Middenmeer.

Uit Eigen Streek / Wieringer Pakhuis, staat al vanaf het begin van de oprichting op de Boerenversmarkt, waar jaarlijks veel agrariƫrs hun eigen producten verkopen en promoten. Op zaterdag 7 en zondag 8 september, zijn bezoekers welkom aan de de Hoornseweg 16 in Middenmeer, waar zowel buiten, als binnen in de manege publiek welkom is van 11 uur tot 17 uur.

Met het nog steeds erg mooie zomerweer heeft Uit Eigen Streek extra saladedressings, olie , azijn, mosterd, mayonaise en kruidenmixen ingekocht. Daarvan heeft Waddendelicatessen een ruim assortiment, waaronder veel met zilte kruiden of met duindoorn- of cranberrybessen.

Natuurlijk zorgen we dat er een grote stapel pakken Wieringer Jodekoeken op de kraam staat. Want een koekje hoort erbij!

Tot ziens op de markten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.