Franse uiensoep
Deze Franse Uiensoep is een warme oppepper op koude dagen of koele zomeravonden. De kant en klare soep is geheel van natuurlijke ingrediënten gemaakt: puur EKO. De smaak is zoals velen al weten bij de Kleinste Soepfabriek super.
Erwtensoep / Snert vegetarisch
Deze Erwtensoep / Snert van De Kleinste Soepfabriek uit Groningen heeft het EKO keurmerk, is gemaakt met biologische ingrediënten, is vegetarisch en veganistisch en is geproduceerd zonder gluten en of lactose.
De Erwtensoep / Snert wordt in Nederland graag gegeten met koude weersomstandigheden, het is dan ook een puur Hollandse authentieke maaltijdsoep.
Tip: voeg gemarineerde en gebakken rooktofu toe en eet met zwart roggebrood met stroop. Eventueel een halve pot water, fijngesneden bladselderij en wat knoflook toevoegen.
Ingrediënten: water, spliterwten (20 %), prei, uien, knolselderij, groene erwt , doperwt, zonnebloemolie, zeezout, olijfolie, aardappelmeel, selderij, gistextract, uienpoeder, peper, bonenkruid, nootmuskaat, piment, koriander.
Bevat: bevat giste en selderij, 100 % biologische producten.
Champroomdroom soep
Heerlijke ambachtelijke soep van de Kleinste Soepfabriek van het Groningse platteland. De soepen worden op traditionele wijze gemaakt, zijn 100% natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen. Een heerlijke volle champignonsoep met maar liefst 40% champignons. Onverdund ook als ragout te eten met een heerlijk bakje van oven gebakken bladerdeeg. Als dat geen feest is!
Ingrediënten: water, champignons* (46%), tarwebloem*, maïszetmeel,boter*, zonnebloemolie*, zeezout, room* (room*, carrageen), gistextract, witte peper*, nootmuskaat*, (*= biologisch)
Allergenen: gist, koemelk, lactose, tarwe, gluten.
Inhoud: 400 ml
Keurmerk: EKO
Groninger mosterdsoep
Heerlijke ambachtelijke soep van de Kleinste Soepfabriek van het Groningse platteland. De soepen worden op traditionele wijze gemaakt, zijn 100% natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen. Lekker pittige soep gemaakt van Groningse mosterdzaden. Ton’s mosterd maakt er lekkere mosterd van en deze is verwerkt in deze pure soep, boordevol smaak! Dat proef je!
Ingrediënten: water, kaas (koemelk, vegetarisch stremsel, zout), (*=biologisch), mosterd 3% (azijn, mosterd, zout), tarwebloem*, maïszetmeel, boter*, zonnebloemolie*, zeezout, room (room, water, carrageen), gistextract, mosterdzaad, geelwortel* (kurkuma), koriander*, witte peper*, nootmuskaat*
Pure tomatensoep Johannes van Dam
Heerlijke ambachtelijke soep van de Kleinste Soepfabriek van het Groningse platteland. De soepen worden op traditionele wijze gemaakt, zijn 100% natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen. Pure soep volgens recept van Culinair Journalist Johannes van Dam. Soep zoals soep bedoeld is, met een vleugje lavas. Eet deze soep simpel, met een snee zelfgebakken brood met boerenkaas.
Ingrediënten: tomaten* (85% passata di pomodoro), ui*, zeezout, zonnebloemolie*, olijfolie*, lavaswortel*, witte peper*, bouillon (*= biologisch)
Inhoud: 400 ml
Keurmerk: EKO