gezond

Chips Zeezout

Ambachtelijke chips door boeren gebakken in zuivere zonnebloem olie rijk aan Omega 6.

Gemaakt van eigen aardappelen uit de Hoeksche waard op smaak gebracht met zeezout. De chips worden met schil en al gebakken en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. De chips bevatten voornamelijk onverzadigde vetten en slechts 4% verzadigde vetzuren en geen transvetten. Dit maakt de chips heel gezond.                                                                                                      

Prijs: €2.99

Het voedselzandloper kookboek

Het voedselzandloper kookboek staat boordevol recepten van Pauline Weuring en boordevol weetjes Kris Verburgh.

Belangrijk is de theorie van dr Kris Verburgh dat je door aangepast eten het verouderingsproces kan vertragen en zelfs bepaalde ziektes kan voorkomen. Hij putte voor zijn onderzoek uit een groot aantal studies die hebben bewezen dat verouderingsziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes of dementie bij mensen die gezonde voeding tot zich nemen veel minder voorkomen.

Gezond oud worden, wie wil dat niet.

Pauline Weuring zet in elk geval in dit boek een hele rij voor- hoofd- en  nagerechten op een rijtje. Maar er is ook veel ruimte voor ontbijt, lunches, tussendoortjes, drankjes , dips en smaakmakers.

Het boek is dik 200 pagina’s met veel fullcolor foto’s van de gerechten en kleurige illustraties.

Prijs: €19.95

Streekproducten, Delicatessen, Koffie(bonen), Thee, Biologische zuivel, Boerenkaas, Groente en Fruit, Cadeaus en Woondecoraties