Uit(z)waaien op laatste Zee Verse Vismarkt 2023

Na de verwaaide donderdagen op de Weekmarkt Schagen waardoor we met Uit Eigen Streek in deze gezellige tijd van het jaar niet konden staan, verwachten we jullie allemaal op de laatste markt van dit jaar in Den Oever. Op het mooie geheime Waddeneiland Wieringen.

Morgen, 30 december, staan we met Uit Eigen Streek dus op de Zee Verse Vismarkt in Den Oever. We staan daar elke week (bijna altijd ) droog in Visafslag Hollands Noorden.

Er wordt gelukkig geen hoog water verwacht op de haven, zoals we onlangs onverwachts een keer met natte voeten moesten bekopen. Dus we kunnen gewoon in de grote hal staan.

Speciaal voor oud- en nieuw hebben we een aanbieding met sauzen (aioli, mayo, mosterd) en dippers (pittig, kaas, kerrie, cocktail) (waaronder enkele smaken 3 voor 10 en andere zelfs 2 voor 5 euro).

En een mooie cadeau Borreltas met de sprankelende Lekkerding mousserende wijn uit Frankrijk , aioli van Biesheuvel Knoflook, Hoeksche chips en een knoflookworst van 22,95 nu voor 20,- euro!

Natuurlijk ontbreken ook de supergezonde jam, siropen en dessertsauzen niet met cranberry- duindoorn, – vlierbessen en aroniabessen niet. Boordevol vitaminen om de winter door te komen.

Verkouden? Kies uit de 5 smaken De Beste Drop Ooit, een topproduct uit Noord-Holland!

De Zee Verse Vismarkt is open van 8.00 tot 12.00 uur.

De eerste weken van januari is de Zee Verse Vismarkt gesloten.

Volg ons op Facebook of op de website! Of mail voor bestellingen of vragen: info@uiteigenstreek.nl

Kom kerstinkopen doen

Op de laatste zaterdag voor Kerst kunt u in Visafslag Hollands Noorden op de haven van Den Oever overdekt kerstinkopen doen.

Uit Eigen Streek heeft hier elke week tijdens de Zee Verse Vismarkt 3 kramen vol streekproducten, delicatessen, aardappelen, groente, fruit, keramiek, schapenwollen vesten en deze week nog diverse Kerstpakketten.

Zien we jullie daar? We zijn er altijd van 8.00 tot 12.00 uur, maar zaterdag blijven we iets langer open. In elke geval tot 13 uur.

Maak een keuze uit de kant en klare vers gehakte knoflook, met of zonder kruiden; de nieuwe mosterd met knoflook van Waddendelicatessen; Waddenzout of Waddenkruidenzout om tijdens het kerstontbijt een gekookt eitje, of salades of vlees te kruiden.

Natuurlijk hebben we de heerlijke Wieringer Jodekoeken bij ons. En probeer ook eens de Cranberry of Kersenwijn. Speciaal voor de kerstdagen hebben wij veel mosterd- en mayonaise soorten en aioli in de aanbieding: 3 voor 10 euro.

Waar komen wij / agenda:

Voor Uit Eigen Streek staat er een druk programma in de aanloop naar de Feestdagen te wachten. Wij pakken op aanvraag uit bij bedrijven, maken Kerstpakketten op bestelling en gaan op pad.

Markt- en Evenementen Agenda Uit Eigen Streek:


2-12 Zeeverse Vismarkt Wieringen
7-12 Schager Markt
9-12 Zee Verse Vismarkt
14-12 Schager Markt
16-12 Zee Verse Vismarkt én Uit Eigen Streek doen mee aan het Kerstshoppen LTO Hollands Kroon van 15.00 tot -20.00 uur, bij ons kunt u die dag al vanaf 8.00 uur terecht in Visafslag Hollands Noorden op de Havenkade in Den Oever


17-12 Kerstmarkt Hippolytushoef
21-12 Schager Markt
23-12 Zee Verse Vismarkt Kerst

Bestel nu Kerstpakketten

De eerste kerstpakketten zijn besteld, kerstmarkten komen er aan. Uit Eigen Streek maakt elk jaar een groot aantal uiteenlopende kerstpakketten. Het is maar wat de klant wil: uit Hollands Kroon; Noord-Hollands; Hollands; Waddengebied; Europa; streekproducten; biologisch; EKO; met of zonder alcohol

Of het nu om een klein, of groot aantal gaat, wij zoeken altijd een oplossing om aan de wens van de klant te voldoen. Grote en kleine bedrijven, verenigingen, stichtingen en organisaties zijn welkom om informatie te vragen. Via e-mail: info@uiteigenstreek.nl of via telefoon: 06-20010072

Wel op Zee Verse Vismarkt

Voor Uit Eigen Streek is het jammer dat er vanwege vakantie van Noordzee Vis op de Zee Verse Vismarkt in Den Oever geen vis is. Maar zelf zijn wij wel aanwezig.

Dus de zaterdagen 16 en 23 september kunt u bij ons terecht voor aardappelen, groente, fruit, streekproducten zoals de Wieringer Jodekoeken en Vers gehakte knoflook, (Wadden) delicatessen, koffie, thee, geschenkpakketten én deze week ook heerlijk warme Texelse schapenwollen vesten. Voor op de koudere herfstavonden.

Elke zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur is de markt in de Visafslag open.

Een mooi moment om ook eens over de haven rond te zwerven, Of een rondje op Wieringen te doen, het Geheime Waddeneiland. Zien wij jullie daar?

Boerenversmarkt

De Boerenversmarkt is met recht de grootste streekproductenmarkt binnen onze gemeente Hollands Kroon. Het evenement is in 2023 in het weekeinde van 9 en 10 september. Op een nieuwe locatie, in de overdekt manege aan de Hoornseweg in Middenmeer.

Uit Eigen Streek / ’t Wieringer pakhuis, is er vanaf het begin van de opstart van deze Boerenversmarkt bij. Het leuke is dat er ook telers en versproducenten die anders niet direct aan particulieren verkopen mooie stands of kramen inrichten.

Zoals altijd hebben wij de supergrote heerlijke brosse en zoete Wieringer Jodekoeken die bij iedereen die ze kent bij het zien een lach op het gezicht toveren. En met name bieden wij een groot assortiment Waddendelicatessen aan. Met veel nieuwe zilte smaken mosterd en mayonaise. En nieuw is voor de liefhebber ook de knoflookmosterd!

De knoflookproducten van Biesheuvel Knoflook verkoopt Uit Eigen Streek altijd op de markten en evenementen waar wij staan en op onze website,, maar omdat Biesheuvel zelf op het evenement staat, verwerken wij deze dit weekeinde alleen in streekproductpakketten.

Het proef en beleefevenement is te bezoeken van 11 tot 17 uur.

Streekproducten, Delicatessen, Koffie(bonen), Thee, Biologische zuivel, Boerenkaas, Groente en Fruit, Cadeaus en Woondecoraties