heropening NADERT

Het is nog even doorzetten om woensdag de winkel in Hippolytushoef te heropenen.

Dat gaat vast lukken. Zeker is dat Uit Eigen Streek een geheel andere uitstraling krijgt in de grotere ruimte. Eveneens is de uitbreiding van het assortiment met  koffie en thee een meerwaarde.

Tussen het veel grotere assortiment meubels in de sfeervol ingerichte toonkamers,zijn woondecoraties van Uit Eigen Streek te vinden

Er zijn diverse tafels met geschenkpakketten. En enkele tafeltjes om een kopje koffie of thee te nuttigen.

Voortaan voorin de Tutto Conceptstore

Uit Eigen Streek Delicatessen en Cadeaus is voortaan voorin de Tutto Concept Store te vinden. Het assortiment is in samenwerking met Smaak van de Streek uitgebreid met koffie en thee.

Eveneens kunt u terecht voor een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers. 

Binnenkort is er een kleine verbouwing waarvoor de winkel van 26 augustus tot en met 3 september gesloten is. Op woensdag 4 september kunt u weer bij ons terecht.

Kerstinkopen op Zee Verse Vismarkt en zondagopening

Voor de kerstinkopen pakt Uit Eigen Streek zaterdagochtend uit op de Zee Verse Vismarkt in Den Oever. Van 8.00 tot 12.00 uur kunt u op de haven van Den Oever in visafslag Hollands Noorden terecht.

Zaterdag, zondagmiddag én maandag is de winkel Uit Eigen Streek Delicatessen en cadeaus aan het Kerkplein 23 in Hippolytushoef open. U vindt de winkel rechts achterin de Tutto Concept Store.

Op de kraam en in de winkel biologische kaas van de Dijkgatshoeve, Boerenkaasjes van de Kleine Kazenboerederij en Utopia Hoeve, ongebrande noten, cranberry producten van Waddendelicatessen en heerlijke honing.

Natuurlijk mag de Waddenkruidenzout en de Wadden mayonaise met  zeevenkel en zeekraal niet ontbreken in de keuken voor de feestdagen. Evenals de potjes vers gehakte knoflook en de knoflooksaus van Biesheuvel.

Er zijn mooie streekproductpakketten om iemand met de feestdagen te verrassen.

Sinterklaas lekkers

Beleef een heerlijk avondje met heerlijke Hollandse Delicatessen van Uit Eigen Streek Delicatessen en Cadeaus.

Alle notenmixen, zoutjes, groente- en fruitmixen zijn in de aanbieding: 2 voor 5 euro!

Nieuw: Kaasfondue in Blik. Met echte belegen en oude Hollandse Boerenkaas. Makkelijk te maken, even in heet water opwarmen en klaar!

De beste drop van Nederland van Klepper en Klepper mag natuurlijk niet ontbreken als cadeau van de Sint. Verkrijgbaar in zoet en zout.

 

Kom eens langs in de winkel aan het Kerkplein 23 in Hippolytushoef of op de Schager Markt (donderdagochtend in Schagen) of op de Zee Verse Vismarkt (zaterdagochtend in de Visafslag op de haven van Den Oever).

Vistival Den Oever

Het Vistival op de Haven in Den Oever mag u niet missen. Elke week op zaterdagochtend is de Zee Verse Vismarkt in Visafslag Hollands Noorden. Het Vistival is 1 x per jaar. Daarbij wordt op het hele haventerrein uitgepakt.

Vissers, restaurants en ondernemers promoten vis en gerechten met vis. Uit Eigen Streek heeft elke week op de Zee Verse Vismarkt naast Delicatessen en Cadeaus ook aardappelen, groente en fruit.

Tijdens het Vistival biedt uit Eigen Streek 3 soorten échte Boerenkaasjes aan: van de koe, van de geit en van het schaap. Rauwmelkse kaasjes direct op de boerderij gemaakt.

Natuurlijk ontbreken de Waddendelicatessen niet op de kramen van Uit Eigen Streek. Het Waddenkruidenzout, Mayonaise met zeevenkel en zeekraal of bijvoorbeeld de mosterd met zeekool. Zeekool groeit in Nederland alleen op de Afsluitdijk én sinds enkele jaren bij de zilte teelt op Texel. Het gedroogde blad geeft een heerlijke kruidige, zoetzilte smaak aan de mosterd.

Eveneens zijn er mooie Kaas- en Visschalen verkrijgbaar van Piccobella Italiaans Keramiek en grote en kleine kaasplanken.