F.A.Q.

Wat zijn de verzendkosten?
De producten worden verzonden met Post NL via My Parcel. De verzendkosten zijn maximaal € 6.95 per pakket tot 10 kilo. Pakketten die door de brievenbus kunnen worden per brievenbuspost verzonden.

Kan ik mijn pakket volgen?
Nee.

Wanneer heb ik mijn pakket in huis?
Levering geschiedt binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van betaling, behoudens speciale omstandigheden.

Binnen hoeveel dagen mag ik artikelen retourneren?
Alle producten mogen binnen 7 dagen worden geretourneerd. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. De artikelen moeten in oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren.
Hoe kan ik een artikel retourneren?
Retourzendingen kun je voldoende gefrankeerd verzenden naar:

Uit Eigen Streek
Tjatting 5
1777AZ Hippolytushoef

Uit Eigen Streek accepteert geen retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Kosten en risico’s van de retourzending komen voor rekening van de koper. Zodra de retourzending door Uit Eigen Streek is ontvangen zal het restitutiebedrag uiterlijk binnen 30 dagen na de retournering worden terugbetaald.

Hoe krijg ik mijn geld terug?
Zodra de retourzending door Uit Eigen Streek is ontvangen zal het restitutiebedrag uiterlijk binnen 30 dagen na de retournering worden terugbetaald.

Kan ik mijn pakket als cadeau versturen?
Tuurlijk kan dat! Wij pakken het pakket graag feestelijk voor je in afhankelijk van de benodigde verpakkingsmaterialen.  Vul tijdens het bestelproces de boodschap in die je op het cadeaukaartje wilt zetten. Bij de verzendmethodes kies je de optie verzenden in cadeauverpakking. Wil je het pakket naar een ander afleveradres sturen, zodat diegene het cadeautje thuis ontvangt, vul dan een ander afleveradres in.

Wat zijn de betaalmethoden bij Uit Eigen Streek ?
Bij Uit Eigen Streek betaal je met Ideal. Heb je geen Ideal en wil je toch bestellen, neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Streekproducten, Delicatessen, Koffie(bonen), Thee, Biologische zuivel, Boerenkaas, Groente en Fruit, Cadeaus en Woondecoraties